Skicka och ta emot MMS enkelt via din email eller dina system

Skicka MMS

Det är lika enkelt som du skickar ett mail. Bifoga dina filer, rekommenderad storlek är max 300 kb, annars skalar vi ner dem automatiskt åt dig.

Ta emot MMS

Till din mail eller direkt in i ett system om du vill. Hyr ett mobilnummer av oss så kan du ta emot MMS via det, passar bra om avsändarna skickar till dig regelbundet. Eller om du vill köra en kampanj där mottagarna skall skicka en bild in till er.

Du kan enkelt svara på mottagna meddelanden från din mail, det går också att ställa in ett autosvar så mottagaren får bekräftelse direkt att MMS:et kommit fram.

Skicka MMS globalt

Så rekommenderar vi Länk-SMS! Du skickar ditt meddelande som vanligt och bifogar dina filer så sätter vi ihop en kort länk sist i SMS:et, där mottagaren kan se och hämta dina bifogade filer. Länk-SMS är billigare än MMS, har bättre täckning samt fler och bättre funktioner!

Ni kan även använda vår virtuella mobilnummer för att ta emot MMS från utlandet.

Varför du ska välja oss som MMS-leverantör

N

Välj hur du vill jobba

Integrera lätt i system eller applikation, jobba från din mail eller online

N

Support 24/7

Telefonsupport dygnet runt på svenska och engelska.

N

Täckning

Du kan känna dig säker på att du alltid når dina mottagare, oavsett var de är. Vi har en komplett global täckning över alla kommunikationskanaler.

N

Brett tjänsteutbud

Vårt breda utbud av meddelandetjänster, betallösningar och digitala signaturer gör att du hittar allt du behöver under ett och samma tak.

N

Kapacitet

Vår snabba och skalbara cloudplattform gör att vi kan tillhandahålla en stabil och säker leverans av meddelanden även vid tillfällen med extrema trafikflöden. Vi använder automatisk buffring för att anpassa oss till operatörernas kapacitet.