SMS-tjänster för företag

Vi erbjuder säkra och stabila SMS-tjänster för företag, kommuner, regioner, statliga verk och myndigheter.
Våra tjänster är lätta att använda och kräver inga installationer. Support dygnet runt ingår alltid.

Skicka till många

Det är enkelt att skicka massutskick med SMS. Skapa en grupp med SMS-mottagare, sedan kan du skicka till alla på samma gång, när helst du vill, via webben eller email. Obegränsad kapacitet med skalbar molntjänst, automatisk anpassning till mobiloperatörernas kapacitet.

Avsändare

Välj hur du vill att avsändaren på ditt meddelande ska se ut, till exempel en kort text eller ett nummer. Ställ in för alla dina meddelanden eller välj olika vid varje utskick.

Svarbara SMS

Mottagaren kan enkelt svara på ditt SMS. Svaret skickas tillbaka till dig tillsammans med ditt ursprungliga meddelande. Välj om du vill ha svaret till din mejl eller direkt in i ditt system via API.

Global täckning

Du kan känna dig säker på att du alltid når dina mottagare, oavsett var de är. Vi har en komplett global täckning över alla kommunikationskanaler.

Skicka via API

Du kan enkelt bygga in alla våra kompletta SMS-tjänster i dina system och applikationer, finns flera API:er att välja mellan såsom REST, HTTPS, SMPP. Se dokumentationen om vårt RestAPI här.

Skicka från mejlen

Använd din vanliga mejl för att skicka SMS. Alla våra tjänster kan du sköta från din mejl, det enda som behövs är att du är upplagd som en användare hos oss.

Skicka från webben

Som kund får du tillgång till vår webbaserade verktygslåda. I verktygslådan kan du skicka alla typer av SMS som ingår i abonnemanget och även ändra alla dina personliga inställningar.

Single Sign On med SAML2

Visst är det jobbigt med alla dessa inloggningar och lösenord man ska komma ihåg. Tänk om man bara kunde använda sin vanliga jobb inloggning. Den här typen av lösningar går under begreppet Single Sign On (SSO). Den mest etablerade av dessa är SAML2 och stöds av alla större och etablerade aktörer på marknaden Microsoft, Google, Amazon och system som Active Directory, Azure och LDAP.
SAML står för Security Assertion Markup Language och med andra ord så finns det en ganska stor chans att även ert företag har stöd för Single Sign On med SAML2.

Tveka inte att kontakta oss med era frågor

Integrera lätt i system eller applikation, jobba från din mail eller vår webbaserade verktygslåda

Alltid inkluderat i abonnemanget SMS för företag

SMS är ett enkelt och effektivt sätt att snabbt nå ut till sina kunder. Med vår flexibla plattform får ni möjlighet att kommunicera på flera kanaler samtidigt.

N

SMS med e-signering

Använd SMS för att skicka avtal eller notiser för elektronisk signering. Mottagaren öppnar och läser direkt i mobilen och signerar med BankID, direkt på skärm eller engångskod.

Ta emot SMS

Skaffa ditt eget kodord eller ett virtuellt mobilnummer, ta emot SMS och MMS direkt till mejl eller via API.

Realtidsloggar

Loggarna är i realtid för alla meddelandetyper. De finns tillgängliga på webben samt via API.

N

Skyddade SMS

Skicka känslig information via SMS, bara de du väljer kan läsa det genom att identifiera sig med BankID eller engångskod.

Upplästa SMS

Ditt meddelande blir automatiskt uppläst av en syntetisk röst. 18 olika språk finns tillgängliga. Skicka enkelt via din email, webben eller API.

N

Leveranskvitto

Leveranskvitto för dina meddelanden ingår alltid. Kvitton skickas till dig via den kanal du föredrar baserat de inställningar du väljer själv.

Statistik

Statistik för dina skickade meddelanden finns tillgängliga på webben samt via API.

N

MMS

Det är enkelt att skicka MMS, bifoga dina bilder så skalar vi dem automatiskt. Vill du ha mer funktioner och global täckning kan du använda Länk-SMS.

Autosvar

Du kan sätta upp ett automatiskt, direkt svar till de som skickar meddelanden till dig. Innehållet kan vara dynamiskt, och anpassa sig efter exempelvis tid på dygnet eller dag i veckan.

Vi gör det lätt att implementera TellusTalk i era system

Du kan enkelt bygga in kompletta SMS-tjänster i dina system och applikationer, flera API:er att välja mellan såsom REST, HTTPS, SMPP. Om du inte har tillgång till ett API i ditt system så kan du använda systemets inbyggda mailfunktion för att skicka SMS.

Skicka SMS online med enkelt HTTP-anrop. Ett snabbt och enkelt sätt att utöka funktionaliteten i ditt system genom att integrera en SMS Gateway.

Använd SMS-tjänsten för att göra ditt larm snabbare och mer effektivt.