År 2022  har gett oss fler rekord gällande både SMS- och signeringtjänsterna, det tycker vi är oerhört kul. Vi märker att digitala meddelandetjänster börjar ta mer plats i svenska samhället, både privat och inom företag.

Fler märker hur enkelt och smidigt det är med digitala tjänster för kommunikation och hur det hjälper en i det dagliga arbetet. Både i säkerhet, hantering men även internt och externt.

Digitalisering är modernt och passar alla företag och kan skräddarsys efter era behov. Digitaliseringslösningar är inte bara billigare utan de är även smartare!

Under året som varit har vi fått många frågor om elektronisk signering. Av både de som är nyfikna hur det fungerar men även av de som vill testa signering. Vi har sparat alla era frågor om olika funktioner vi inte haft på plats för att kunna bygga om och uppdatera vår signeringstjänst.

För oss är det viktigt att våra kunder får vad de söker, och vi är därför glada och stolta över att vi nu håller på att lansera en helt ny version av vår signeringstjänst med massor av fler möjligheter och funktioner! Hör gärna av dig om du vill vara en av de första att testa den!