Vi har en drös med nya releaser på G och 2024 är verkligen TellusTalks Golden Year.

Nu kommer man kunna skicka olika typer av meddelanden ännu mer GDPR-säkert. Många svenska företag och organisationer vill inte att deras data ens ska lämna Sverige, så det har vi löst nu.

Man kommer även kunna arbete online på ett helt nytt sätt, med samma känsla som när man sitter på kontor, med bland annat möjlighet att skicka säkra signeringsinbjudningar.

I vår nya signeringslösning kan du bjuda in till både enkla och avancerade signaturer på dina avtal med massor av nya, smarta lösningar för alla inblandade.

Våra tjänster bygger på att du och dina utskick är skyddade, säkra och att du väljer vad du vill visa, det är GDPR!

Nya releaser under 2024

Behörighetssystem – Inte bara tryggt för dig att skicka meddelanden utan även att vara en användare i våra system.

Signera App – Ger dig massor av smarta e-signeringsfunktioner och lösningar. Skicka enkla och avancerade signaturer online.

Ny plattform – Helt annat lösning för kryptering, vilket ger dig optimalt skydd och inga mer underleverantörer på amerikanskägda molntjänster.

Digitala kontoret – En helt ny tjänst för onlinekontoret som är perfekt om man arbetar på distans. Ger er samma sammanhållning som det riktigt kontoret.

Men innan vi släpper lös alla nya tjänster och funktioner på marknaden så tänkte vi passa på att ta lite julledigt.

Så för oss, våra kunder och läsare inträffar den bästa dela av julen när den är över och med det önskar vi er alla en God Jul och Gott Nytt År!