A – Alltid tillgängliga, behöver du hjälp med ditt projekt eller för att använda tjänsterna så finns vi tillgängliga 24/7.

B – Brett tjänsteutbud, vi erbjuder flera tjänster i samma abonnemang, som att skicka SMS, email, elektronisk signering eller fax.

C – Certifierade utfärdare av elektroniska certifikat för elektronisk signering, som följer EU:s krav och direktiv enligt eIDAS.

D – Digitala signaturer för företag är en av våra största tjänster som vi kan det mesta om.

E – Enkel elektronisk signatur ingår såklart i abonnemanget. Vi erbjuder alla tre nivåer av signaturer, du bestämmer själv hur säker din signering ska vara.

F – Företagstjänster, våra tjänster är anpassade för små och stora företag, myndigheter och organisationer.

G – Gamla i gamet, över 20 års erfarenhet så vet vi vad vi pysslar med.

H – Hästintresse finns hos 20% av arbetsstyrkan och därför har vi skapat formuläret för hästägarförsäkran, det är gratis och med e-signering!

I – Ihärdig support, sälj och systemutvecklare. Vi knegar dagligen på för att förbättra och förnya våra tjänster för er skull.

J – Jämställt anställda, vi är lika många kvinnor i sälj och support som män. Vi tror på jämställt, det blir liksom bäst så!

K – Kapacitet , vår snabba och skalbara cloudplattform gör att vi kan tillhandahålla en stabil och säker leverans av meddelanden även vid tillfällen med extrema trafikflöden.

L –  Lyssnar på våra kunder och försöker alltid uppnå kundens önskan genom att stötta och finnas där i alla olika tänkbara projekt.

M – Mallar, skapa en förinställd mall för dina utskick och det kommer spara dig massor av tid och alla vi vet att tid är pengar.

N – Nyhetsbrev skickar vi såklart till dig som vill ha det, anmäl dig och få alla våra senaste nyheter först av alla.

O – Olika, alla vi i personalen är olika varandra och bra på olika saker. Vi bildar ett bra team i olika åldrar med olika erfarenheter. Olika är rätt och bäst!

P – Pålitlig leverans, automatisk hantering av omsändningar och rutter säkerställer att dina meddelanden levereras, utan att du behöver anstränga dig det minsta.

Q – Qualified Web Authentication Certificate, QWAC är ett certifikat designat för att autentisera webbsidor och säkerställa överföringen av data via API med hjälp av ett SSL/TSL-protokoll. Vi hjälper dig med detta!

R – Resultatinriktade, vi försöker alltid hjälpa vår kunder i mål med deras projekt på ett proffsigt sätt.

S – Schemalägg dina utskick och skicka vilken dag och tid som passar dig.

T – Trevlig support och personal, för att våra kunder är viktiga för oss. Vi bemöter alla med respekt och lyssnar.

U – Unicode aktiveras automatiskt i TellusTalks plattform vid behov.

V – Vertygslådan, där gör du alla dina personliga inställningar samt kan göra utskick. Alla användare har en egen Verktygslåda.

X – Xylofon spelar ingen av oss anställda, vi kan knappt hålla takten. Men vi är duktiga på vårt jobb!

Y – Yngre personer har alltid telefon med sig så SMS är ett smart och lätt sätt att använda vid snabb kommunikation.

Z-  ZignSec hjälper oss med kopplingar till utländska e-identiteter.

Å –  Ångrar du dig så har vi endast 30 dagars uppsägningstid.

Ä – Är billiga på marknaden, checka in vår prislista eller be om offert för höga volymer.

Ö – Önskar du någon tjänst vi inte har? Kontakta oss, vi blir bara glada över att kunna försöka ge dig vad du behöver. Vi kanske inte kan lösa allt men vi gör alltid vårt bästa!