Integrera lätt med vårt API

Här har vi samlat all information om hur du kommer igång med våra tjänster.

REST:api via OpenAPI

Här hittar du vårt kompletta REST:api som ger dig full tillgång till att skicka och ta emot meddelanden samtidigt som du kan hämta loggar och statistik eller hantera användare och sändlistor. Använd alltihop eller bara de bitar du behöver.

HTTP-GET - enklast möjliga

Läs mer om hur du kan skicka ett enkelt HTTP-anrop med destination och ditt meddelande. Ett snabbt och enkelt sätt att utöka funktionaliteten i ditt system med en integration.

Skicka som epost

Enklare än så här blir det inte. Kan ditt system skicka mail så kan ni skicka SMS, MMS, fax, skyddade meddelanden och inbjudan till elektronisk signering.

Vad är ett API och vad står API för?

API står för Application Programming Interface eller på svenska Applikationsprogrammeringsgränssnitt. Och används när ett system, program eller applikation skall kommunicera med ett annat system, program eller applikation. Det är alltså ett strukturerat sätt med vilket, igen, program, system och applikationer kan tala med varandra.

Vårt API kan t.ex. användas för bygga in elektronisk signering på en hemsida. Ge er möjligheten att skicka SMS från ert CRM system till kunder, anställda och partners och mycket mer!