Gör det lättare och snabbare för dina kunder att betala

Med betalningsbegäran får din kund förifylld betalinformation direkt till sin mobil eller email och kan betala med ett klick.
Tjänsten kopplas till vanliga betallösningar
och du får en notis direkt när betalningen är genomförd.

 

Swish är bara ett av betalsätten

En färdig integration mot Swish för Handel gör att du enkelt kan erbjuda dina kunder att betala med Swish. Kombinera gärna med andra betalalternativ som PayPal, Dibs och Payson, allt på ett och samma ställe.

Betalningsbegäran via SMS

Direkt till mottagarens telefon! Med ett enda klick kan de betala med kreditkort, PayPal med mera, och du får en notis så snart det är klart.

Onlineshop

Den smartaste webbshopen du kan tänka dig. Ingen programmering krävs. Vi kopplar in alla betallösningar som du behöver – Payson, Paypal, Swish och fler därtill. Bädda in eller lägg till en länk på er hemsida, så är ni startklara! Ni kan också skicka den unika länken till era kunder via e-post eller SMS.

Betalningsbegäran via mail

Direkt till mottagarens dator eller telefon! Med ett klick kan de betala med kreditkort, PayPal med mera, du får en notis så snart det är klart.

Check-out

Har du idag en webbshop men vill få fler betallösningar? Koppla då in vår checkout så får du alla som du behöver.

Swish för handel

Nu kan alla ta betalt för sina varor och tjänster via Swish! Swish fungerar som ett komplement till kontantbetalningar och andra betalalternativ.
Det enda som behövs för att komma igång är att din bank är med i Swish så kan ni sedan aktivera Swish och ta betalt via egna Swish-nummer. TellusTalk är partner till Swish och kan hjälpa till med alla delar i processen.

Det är enkelt och smidigt, både för dig och din kund. Pengarna kommer in på ditt konto i samma ögonblick som betalningen sker. Vi har flera olika verktyg för betalning med Swish, ni behöver inte programmera något. Om ni vill komma igång så snabbt som möjligt, kontakta oss på TellusTalk!

Dessa banker ingår i samarbetet
Danske Bank, Handelsbanken, ICA Banken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB, Skandia, Sparbanken Syd, Sparbanken Öresund, Swedbank och Sparbankerna. Varje bank har egna avtal och villkor.

Exempel på tre användningsområden

N

Förköp –  ta betalt i förväg och minska kontakthanteringen i entrén.
Biljetter – beräkna antalet besökare i förväg.
Behandlingar –  minska antalet no-shows med hjälp av förskottsbetalningar.

N

Medlemsavgifter – skicka påminnelser till alla föreningens medlemmar.
Fakturapåminnelser – enkelt för dina kunder att betala på en gång.
Donationer – kunden kan själv bestämma beloppet som doneras.

N

Varor – produkter du säljer i din webbshop.
Abonnemang – låt dina kunder starta eller förlänga abonnemang och prenumerationer.
Hantverk – låt kunder beställa och betala för dina produkter på webben.

Integrera lätt i system eller applikation, jobba från din mail eller vår webbaserade verktygslåda.

Online

Det enklaste sättet att få tillgång till all funktionalitet som ingår i TellusTalks meddelandeplattform. Du kan utforma och spara dina meddelanden, göra grupputskick och spara listor med mottagare. Alltid tillgängligt, oavsett var du är.

Mail

Använd din mail när du skickar och tar emot meddelanden. Funkar direkt med alla mailklienter, både lokala och webbaserade, ingen installation krävs. Leveransrapporter kan skickas till din mail.

API

Anslut dina system och applikationer. TellusTalk har stöd för många olika sorters API, bland annat REST, XML, JSON och HTTP. Självklart hjälper vi dig hela vägen med ditt integrationsprojekt!

PayPal
Dibs
Payson
Payson