Skicka och ta emot fax digitalt med datorn

Skicka enkelt dina fax från din vanliga mail, från en webbaserad verktygslåda eller via API. Ingen mer hårdvara, underhåll eller toner. Spara på miljön!

Har du även behov att ta emot fax så kan du hyra ett faxnummer av oss och ta emot fax som en PDF direkt i din mail eller via API. Om du redan har ett eget faxnummer så kan du enkelt vidarekoppla det till oss så missar du inga viktiga fax.

Massutskick

Skicka dina meddelanden till många mottagare samtidigt med hjälp av våra sändlistor, de tillhandahåller funktioner som automatisk av-/påanmälan och kraftfulla urvalsmetoder. Använd din mail, vår webb gateway eller vårt API för att skicka dina meddelanden.

Adressbok

Spara dina mottagare i adressboken på webben, kategorisera dem med etiketter för effektiv distribution av dina meddelanden.

Schemalägg

Förbered dina meddelanden när det passar dig, schemalägg dem så ser vi till att de skickas ut i rätt tid.

Försättsblad

Automatiska och intelligenta försättsblad sätter ditt meddelande först och anpassar även språket efter destinationen. Lägg till din logga om du vill.

SMS-notifiering

Lägg till en SMS-notifiering för dina inkommande meddelanden och du får direkt ett SMS när du har något i din inbox.

Vill du veta mer!
  • VILL DU VETA MER?

    Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Integrera lätt i system eller applikation, jobba från din mail eller vår webbaserade verktygslåda

Online

Verktygslådan online är det enklaste sättet att få tillgång till all funktionalitet som ingår i TellusTalks meddelandeplattform. Du kan utforma och spara dina meddelanden, göra grupputskick och spara listor med mottagare. Alltid tillgängligt, oavsett var du är.

Mail

Använd din mail när du skickar och tar emot meddelanden. Funkar direkt med alla mailklienter, både lokala och webbaserade, ingen installation krävs. Leveransrapporter kan skickas till din mail.

API

Anslut dina system och applikationer. TellusTalk har stöd för många olika sorters API, bland annat REST, XML, JSON och HTTP. Och självklart hjälper vi dig hela vägen med ditt integrationsprojekt.

Varför du ska välja TellusTalk som leverantör

N

Support

Support dygnet runt ingår alltid. Vi talar Svenska och Engelska.

N

Täckning

Du kan känna dig säker på att du alltid når dina mottagare, oavsett var de är. Vi har komplett global täckning på alla kommunikationskanaler.

N

Brett tjänstebud

Vårt breda tjänsteutbud ger oss en fördel framför konkurrenterna.

N

Pålitlig leverans

Automatisk hantering av omsändningar och rutter säkerställer att dina meddelanden levereras, utan att du behöver anstränga dig det minsta.

För teknikerna

HTML

Skicka gärna ditt meddelande i HTML-format. För SMS blir formatteringen rensad, för mail och fax skickas den vidare precis som den är.

Statistik

Statistik för dina skickade meddelanden finns tillgängliga på webben samt via API.

Realtidsloggar

Loggarna är i realtid för alla meddelandetyper. De finns tillgängliga på webben samt via API.