mobil_grey_with_buble kopiaEn vanlig kupong används av några få procent av alla mottagare. Kuponger är relativt dyra att producera, trycka och distribuera. Det är helt enkelt inte det mest kostnadseffektiva sättet att locka kunder.

Men idén med kuponger är trots det lysande, dina kunder får en bra deal samtidigt som kunderna kommer till dig. Ett smart lösning är att använda sig av digitala kuponger. De är upp till 10 gånger mer effektiva enligt Business Insider.

Tanken med digitala kuponger är lika enkel som självklar.
– Kuponger med bra erbjudanden skickas till dina befintliga kunder med hjälp av SMS eller Länk-SMS.
– Eftersom det är enkelt att se vilka kunder som visat intresse av olika kuponger kan du i framtiden målgruppsanpassa framtida erbjudanden.
– Dina kunder blir nöjda då de får bra erbjudanden. Det är viktigt att komma ihåg att rekommendationer från vänner och familj är av betydelse när vi planerar inköp.

Ett populärt sätt att skicka digitala kuponger är att använda sig av Länk-SMS. Du skickar kupongen som en länk i ett SMS. När mottagaren klickar på länken öppnas kupongen och går att skanna direkt i de flesta kassasystem.
Som avsändare behöver du inte skapa hemsidan med kupongen själv. Det görs automatiskt när du skickar ett Länk-SMS till dina kunder.

/ Hannele