Vi skulle vilja tipsa om våra två kostnadsfria tjänster för elektronisk signering. Precis som vi skrev, helt gratis och utan begränsning! Vi tycker att alla borde ha tillgång till en säker och trygg lösning för elektronisk signering, även utanför jobbet. Tipsa gärna en vän!

Signeringen sker med BankID på samma stabila plattform som företagstjänsten.

Vad kan man signera?

Du kan signera vad du vill med våra två kostnadsfria tjänster. Ska du signera själv eller är ni flera som ska signera? Vi har signeringslösningar för bägge alternativen. Det är lättplätt och juridiskt bindande! Klicka här för att gå till gratistjänsterna.

Sommarstuga

Hyr ut sommarstugan

Har du en sommarstuga som du inte utnyttjar hela sommaren? Passa på att hyra ut när du är på andra äventyr och signera uthyrningen med vår kostnadsfria tjänst. På så sätt vet du säkert vem du skriver kontrakt med och kan göra det på avstånd. En enkel tjänst som känns trygg för både den som ska hyra och den som hyr ut.

cykel

Köp begagnat

Du kanske vill köpa en cykel och hittar en fin begagnad på nätet. Signera med BankID och du vet med säkerhet vem du gör affärer med. Det är svårt att bli blåst när man signerar med BankID. Du får även ett försättsblad med signaturerna och alla personuppgifter, allt du behöver se för en trygg affär.

Båt

Sälj båten

Ni har ingen användning av båten och vill sälja den. Kanske ringer det många och säger att de vill köpa den men sedan struntar i att dyka upp? Med ett signerat avtal blir köparen mer benägen att genomföra affären. Lika bra för köparen och säljaren!

Och hur går det till ?

Du loggar in med BankID, ingen registrering krävs.
Skapa ditt meddelande och ladda upp filer om du vill, en unik länk skapas till ditt meddelande som du sedan kan dela med hjälp av din mail eller sociala medier. De som följer din länk loggar in med BankID för att kunna läsa ditt meddelande och även signera det.

Det är viktigt att man läser igenom frågor och svar då vi inte har support på våra kostnadsfria tjänster.

Vi vill även passa på att önska er en trevlig sommar!

Unna dig en glass i sommarvärmen!

Se till att ladda dina batterier ordentligt!