Vi har nu lanserat vårt nya gränssnitt, mbox, som är ett avskalat gränssnitt helt anpassattellusearth för mobiler. Det är designat för att efterlikna funktionaliteten i den inbyggda SMS appen som finns i Android.

Så i resten av detta inlägg tänkte jag gå igenom vad du kan göra.

Och enkelt uttryckt så kan du skicka meddelanden till befintliga mottagare och Sändlistor (kallas för grupper i ”appen”), samt att du naturligtvis kan skicka till helt nya mottagare också.

För att logga in på mbox så kan du klicka på denna länk, och den fungerar även på datorn då det egentligen är en ganska vanlig webbsida! 🙂

screenshot_20161205-142347
Loggar du in via mobilen så är detta den första vyn som du kommer till. Här kan du klicka på valfri konversation för att se hela, bra när du t.ex. använder tvåvägs SMS.

Du kan även skrolla ner för att se tidigare konversationer.

Och om du vill logga ur så klickar du på de tre punkterna uppe till höger så öppnas ett nytt dialogfönster för det.

 

 

 

 

Klickar du på ’plusset’ nere till höger så kommer du till denna vy, här kan du skicka meddelanden genom att välja existerande kontakter, meddelanden_kontakterskriva in nya (och klicka på ’Lägg till’) och välja grupper att skicka till.
Kombinera såsom du själv vill och behöver.

Naturligtvis så kan du även bifoga filer som du har på din mobil till ditt meddelande.

I ett och samma meddelande kan du blanda mottagarna så att du kan skicka till SMS, mail och fax den enda begränsningen är egentligen de som finns på ert konto hos oss idag.

 

Så vad väntar du på! Logga in och testa vet ja! 🙂
www.tellustalk.com

 

Trevlig helg på er alla.
/Richard