Tellus rivstartar september med att både ställa ut på Fastighet2019 i Enköping, där vi också håller ett föredrag om elektronisk signering.

Vi märker ett allt större intresse för just elektronisk signering. Vill du veta mer? Vi har samlat information här: elektronisksignering.se

Den kvällsöppna mässan går att besöka kostnadsfritt från klockan 17 den 4 september, adressen är Kaptensgatan 4 (Kompassen) i Enköping. Klockan 18 håller Bettina Bäck och Jessica Pietsch föredrag om elektroniska signeringar.

Vi höll även föredrag på Fastighet2019 i Sigtuna och fick blodad tand. 🙂

Den 24 september ställer vi ut på Stora Näringslivsdagen i Västerås. Där deltar vi för första gången, så det ska bli riktigt spännande. Det är Handelskammaren Mälardalen som arrangerar.

Ska du kika förbi där så blir vi jätteglada om du svänger förbi vår monter och passar på att prata elektroniska signeringar med oss. Du kanske är extra nyfiken på vårt senaste tillskott i vårt utbud: en signerings- och autentiseringslösning som är giltig hos EU:s alla medlemsländer.

Även här så är det Jessica Pietsch och Bettina Bäck som representerar TellusTalk.

Vi slår till på ännu en mässa redan den 25:e. Då ställer vi ut på tvådagarsmässan Ekonomi & Företag på Kistamässan. Glöm inte att registrera dig för fri entré.

På Ekonomi & Företag är det vår säljare Per Assner som har huvudansvaret för vår monter som du hittar på E:17. Vi andra kommer också att gästspela. Även här tar vi fokus på elektronisksignering.se

Hoppas vi ses! Och – våga fråga, vi blir bara lyckliga om vi får berätta om ett affärsområde som verkligen har blivit glödhett för oss.