första-advent

Så är vi snart i december månad och ett helt år har gått. December är min absoluta favoritmånad. Jag älskar allt som har med julen att göra, så som alla upplysta fönster, snö, god mat och julklappar. Även allt fix och donande och såklart mina barns väntan och glädje på att julafton ska komma.

 

Men vad har hänt på TellusTalk under året? Tiden går så snabbt och man glömmer ibland alla förändringar som faktiskt har skett!

Vi har i år skapat ett nytt hjälpcenter till våra kunder som förklarar och visar alla inställningar man kan ha på kontot. Hjälpcentret lär dig hur du skickar alla typer av SMS eller mejl, det är en enkel användarmanual som vi länge velat göra till er.

Nytt inom signering i år är att man kan välja att skicka elektronisk signering med Finskt och Norskt BankID.

Vi har fått fler signeringsmöjligheter och du kan nu välja att skicka en enkel signeringsinbjudan där mottagaren öppnar, läser och signerar genom att med finger eller mus rita sin namnteckning direkt på skärmen.

Vi fixade även till en ny standardinställning för signaturordning! Nu kan mottagarna se vem som signerat innan de själva ska signera.

Våra systemutvecklare gav sig även på att förenkla loggarna i verktygslådan, nu är det mycket enklare att följa status på sina utskick.

Även hela hemsidan fick ett nytt utseende och sist men inte minst, våra nya virtuella nummer för MMS. Vi vet att MMS används flitigt idag och vi fortsätter satsa på denna tjänst trots att många leverantörer valt att sluta med det.

Vi har en extremt stor nyhet till er men den får ni veta mer om 2022!

Ni kommer inte bli besvikna….den är värd att vänta på. Och som jag alltid säger; den som väntar på något gott…får tyvärr alltid vänta föööör läääänge!

Nu får hoppas jag att snön kommer och kylan håller sig kvar, så vi får en riktigt mysig och vit december månad 🙂

julklappar