Skicka känslig information med säkra SMS

Letar du efter en företagstjänst för att skicka säkra SMS har du hamnat rätt. Vår trygga tjänst kräver att mottagaren måste logga in med BankID för att kunna läsa ditt meddelande. Ingen installation, appar eller konfigurationer krävs utan du kan komma igång direkt. I abonnemanget ingår även att skicka säkra mail.

Allt du behöver för att skicka GDPR säkra SMS är ett abonnemang hos TellusTalk

Skicka från din mail

Mottagaren får ett SMS med en länk och en instruktion om att klicka på länken och logga in med BankID för att kunna läsa meddelandet. När mottagaren loggat in får du en notis, så du vet att de läst ditt meddelande.

Eller skicka online

Välj mellan en enkel och mobilanpassad inloggning eller vår webbaserade verktygslåda. I verktygslådan kan du göra alla typer av utskick och ändra dina personliga inställningar på kontot.

Integrera

Du kan enkelt bygga in alla våra tjänster i dina affärssystem via API. Vi har flera API:er att välja mellan som till exempel Rest, HTTPS och SMPP. Skicka dina tekniker hit!

Kombinera med digital signatur

Vill du att mottagaren både ska logga in med BankID och sedan skriva under samma dokument? Kombinera både BankID-inloggning och underskrift. Säkrare än så blir det inte! Du kan läsa mer om digital signering här.

Säkra med BankID-inloggning

Med BankID-inloggning kan du säkra ditt SMS. Mottagaren måste logga in med BankID för att kunna läsa ditt meddelande. Du kan välja att låsa BankID-inloggningen till ett specifikt personnummer. Läs mer om säkra SMS här!