Vi har en glad nyhet! Nu fungerar vår tjänst för elektronisk signering även i Norge och Finland!

BankID Norge

eID Finland

BankID Sverige

Det är lika enkelt att skicka som innan, och som vanligt kan du välja olika signeringsalternativ om du har fler mottagare i din inbjudan till signering. Om du är osäker på vilken typ av eID dina mottagare har kan du välja “Valfritt eID” så kan mottagaren själv ange om de vill signera med svenskt, norskt eller finskt eID.

Kika på filmen för att se hur det ser ut:

Danmark kommer läggas till inom kort, när de är klara med sitt nya eID. Vi jobbar löpande med att koppla in eID från fler länder, saknar du något? Hör av dig till oss!

Enklare överblick för dina signeringar

Vi vill passa på att tacka våra tekniker som också jobbar med att göra en enklare visning av loggarna. Detta är något som efterfrågats av våra kunder. På Kundportalen kan du läsa mer om hur du kan använda loggarna för att få en enkel överblick över dina signeringsinbjudningar.

Vad är en Avancerad elektronisk signatur (Ades) ?

En avancerad elektronisk signatur kräver att signaturen unikt kan länkas till den som har signerat. Detta kan göras via autentisering via eID. Dessutom ska det slutgiltiga dokumentet vara kryptografiskt säkert och klassas då som en digital signatur. En digital signatur följer de striktaste juridiska reglerna. Vi låser det signerade dokumentet med vårt kvalificerade certifikat för att säkerställa dess integritet. Den här formen av digital signering rekommenderas vid avtal där identifieringen av den som signerar är av större vikt.

Vill du veta våra senaste nyheter? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan.
scandinavia