Skicka direkt från din mejladress utan att behöva installera något, det är smidigt och skönt att slippa lära sig nya system. Man kommer igång direkt med tjänsten. Och man gör exakt likadant som när man skickar ett vanligt email, det är endast adresseringen på mottagarens mejladress som är lite speciell.

SMS är ett av det mest effektiva sätten att nå ut till sina kunder och det är tacksamt att arbeta med SMS från mejl. Det finns inte heller någon begränsning vad man kan använda SMS till och för ett lågt pris.

Tips på vad du kan använda SMS till:

  1. Bjud in till event, mottagaren kan lätt klicka ja eller nej.
  2. Boka dina möten.
  3.  Skicka SMS-påminnelser om bokad tid.
  4.  Vill du veta vad dina kunder tycker om er som företag, skicka kundundersökningar och få svaret skickat tillbaka till din mejl.
  5. Skicka nyhetsbrevet via en länk som mottagaren klickar på och kan läsa, ingen begränsning på antal tecken skickade tecken.
business-women

Du kan självklart även skicka dokument från din mejl med signering via SMS!

Mottagaren får ett SMS med en länk att klicka på för att läsa igenom och sedan signera. Du får det signerade dokumentet tillbaka till din mejladress. Så otroligt enkelt och smart, man har allt i sin mejlinkorg. Tjänsten kostar inget extra utan du betalar vad du skickar, här kan du läsa våra priser.

Vill du veta mer eller testa våran SMS-tjänst via mejl, tveka inte på att kontakta oss! Alla får testa tjänsterna innan de blir kunder!

 

MEJL + SMS = SMART & EFFEKTIVT

Läs gärna tidigare blogginlägg om ” SMS ger en närmare och mer personlig kundrelation”.