Skicka känslig information på ett säkert sätt med skyddade meddelanden

Letar du efter en företagstjänst för att skicka GDPR-säkra meddelanden har du hamnat rätt. Vår trygga tjänst kräver att mottagaren måste logga in med eID eller engångskod  för att kunna läsa ditt meddelande. Du kan välja att låsa eID-inloggningen till ett specifikt personnummer
Ingen installation, appar eller konfigurationer krävs utan du kan komma igång direkt.

via SMS eller mail

Mottagaren får ett SMS eller mail med en länk och en uppmaning att logga in för att kunna läsa meddelandet.

Kombinera med elektronisk signatur

Välj i förväg vem som ska kunna logga in för att läsa ditt meddelande genom att ange ett eller flera godkända personnummer. Mottagaren öppnar enkelt med eID eller engångskod och signerar sedan med eID eller engångskod. Det underskriva dokumentet hämtar du i din verktygslåda eller i din mejl.

Du kan läsa mer om elektronisk signering här.

Lås med eID

Om innehållet i ditt meddelande är av känslig information så kan du låta mottagaren logga in med eID för att kunna läsa ditt meddelande och sedan signera med eID. Standard är BankID men du kan välja även eID för Norge och Finland.

Lås med en kod

Om innehållet i ditt meddelande är av känslig information så kan du låta mottagaren logga in med en kod för att kunna läsa ditt meddelande. Går att kombinera med en elektronisk signatur.

Skicka till många

Det är enkelt att skicka massutskick med SMS. Skapa en grupp med SMS-mottagare, sedan kan du skicka till alla på samma gång, när helst du vill, via webben eller email. Obegränsad kapacitet med skalbar molntjänst, automatisk anpassning till mobiloperatörernas kapacitet.

Svarsfunktion

Du får tillbaka det dokumentet till din mejl, i loggarna inloggad i verktygslådan eller till ditt system via vårt RestAPI

Schemalägg

Ska du skicka ditt skyddade meddelanden en annan dag eller tid, schemalägg ditt skyddade meddelande inloggad i din verktygslåda på webben.

Mallar

Skapa egen mall för skyddade meddelanden och använd som standardinställning och varje gång du loggar in i verktygslådan så behöver du bara lägga till mottagare och skicka direkt.

Integrera lätt i system eller applikation, jobba från din mail eller vår webbaserade verktygslåda

Skicka från din mail

Mottagaren får ett meddelande med en länk och en instruktion om att klicka på länken och logga in med BankID för att kunna läsa meddelandet. När mottagaren loggat in får du en notis, så du vet att de läst ditt meddelande.

Skicka online

Välj mellan en enkel och mobilanpassad inloggning eller vår webbaserade verktygslåda. I verktygslådan kan du göra alla typer av utskick och ändra dina personliga inställningar på kontot.

Skicka via API

Du kan enkelt bygga in alla våra tjänster i dina affärssystem via API. Vi har flera API:er att välja mellan som till exempel Rest, HTTPS och SMPP. Skicka dina tekniker hit!