Ta emot SMS & MMS på flera sätt

Du kan ta emot SMS och MMS antingen direkt till din mail eller in i dina system via API. 

N

Virtuellt mobilnummer

Hyr ett mobilnummer av oss så skickar vi alla inkomna SMS och MMS direkt till dig.

Detta är en bra lösning om de som skickar SMS och MMS till dig, gör det ofta. Då kan de enkelt spara ditt nummer som en kontakt, så blir det lätt att skicka till det.

N

Kortnummer 72080

Hyr ett kodord av oss, kopplat till vårt kortnummer 72080, så skickar vi alla inkomna SMS direkt till dig.

Detta är ett bra sätt att uppmana utomstående att skicka SMS till dig i t.ex. en reklamkampanj, där det ska vara lätt att komma ihåg hur man ska göra.

I din annons kan du skriva ”SMS:a KUNDTJÄNST följt av ditt meddelande till nummer 72080, så kontaktar vi dig så snart som möjligt”

N

Svar på dina utskick

Om du använder inställningen Svars-SMS på dina SMS-utskick så sätter vi ett av våra virtuella mobilnummer som avsändare och mottagaren kan svara med SMS eller MMS. Vi skickar alla svar direkt till dig. Vi kan skicka meddelandet till en eller flera mailadresser, via API.

Läs mer om Svars-SMS här.

Inkomna SMS och MMS skickas direkt till den epostadress som är kopplad till numret.

Vi kan även skicka till dig via API om du lägger till en url som mottagare. Dina inkomna meddelanden finns dessutom alltid tillgängliga i din personliga webbinloggning.

Slå på ett autosvar på ditt nummer så meddelar vi direkt avsändaren med ett SMS att deras meddelande kommit fram.

Det finns möjlighet att utforma avancerade dynamiska autosvar som anpassas beroende på dag, tid och innehåll i meddelandet. Läs mer om alla möjligheterna med autosvar här.

Koppla en adressbok till ditt nummer eller kodord och låt folk opta in till adressboken med hjälp av SMS.

Smart funktion om man vill erbjuda nyhetsutskick via SMS. Även ett smidigt sätt att snabbt och enkelt skicka ut viktig information.

För att opta in via ett virtuellt nummer

Behöver man bara SMS:a START till numret. Om du använder kodord ska avsändaren SMS:a kodordet samt START till vårt kortnummer 72080. Ex ”NYHETER START”