I det förra inlägget sammanfattade vår kollega Jessica TellusTalks 2017, så idag tänker jag berätta lite om vad vi har på kartan för 2018.

BankID-tjänsternas horisont breddas

Under 2017 har vi varit lyhörda för era önskemål på ändringar, och där har vi bland annat snappat upp ett behov för e-signering i andra nordiska länder. För att kunna erbjuda en sådan lösning har vi börjat titta på andra nordiska länders motsvarigheter till vårt svenska BankID, det jobbar vi vidare med under det kommande året. (Är ditt företag intresserat av detta? Hör av dig till oss!)

Verktygslådan får ett lyft

Vår älskade verktygslåda, platsen där magin händer, ska få några kosmetiska justeringar för att förbättra användarvänligheten.

GDPR träder i kraft

Under 2017 satte vi oss in i vad den nya datalagen, GDPR, innebär och vad vi behöver göra för ändringar för att våra tjänster ska fungera i enlighet med den. Under början av det nya året planerar vi att bli klara med dokumentationen kring detta som sedan kommer finnas tillgänglig för alla er kunder.

Vitalismässan i Göteborg

I år liksom förra året ställer vi ut på hälso- och sjukvårdsmässan Vitalis på Svenska Mässan i Göteborg den 24-26 april. Kom förbi och hälsa, vi hade det så trevligt med er förra året!

Vi ser fram emot att få dela vårt 2018 med er, och vill hälsa nya bekantskaper varmt välkomna. Gott nytt år önskar vi er!

 

design-2711676_640