I måndags åkte tre av oss på TellusTalk ner till Göteborg för att ställa ut på årets Vitalismässa, vilken är Nordens största mässa och konferens om eHälsa. Under tre dagar fick vi träffa våra existerande kunder, skaffa nya bekantskaper och lära oss allt om den senaste tekniken inom eHälsa.

 

Det är alltid väldigt givande att åka på mässor eftersom vi får träffa så många intressanta människor och höra deras tankar om nya användningssätt för våra tjänster, samt lära oss mer om vad de själva arbetar med. Det är också väldigt trevligt att få träffa många av er existerande kunder i verkligheten, att äntligen få knyta ett ansikte till ett namn man sett i ett e-postmeddelande.

 

I föreläsningsprogrammet var det många intressanta ämnen det talades om, bland annat talade Inera i samarbete med Socialstyrelsen och eHälsomyndigheten om att det är dags för vården att kasta ut faxmaskinen. I stället vill de digitalisera kommunikationen mellan patient-vårdgivare och vårdgivare-vårdgivare så vårdköerna kan kortas och kvaliteten på vården bli bättre när mer tid frigörs. Vi nickar och håller med!